March 1, 2021

Votimi ishte në rregull, 86 deputetë morën pjesën në seancë, 61 votuan pro Hotit kryeministër


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Pas kontestimit që iu bë votimit të sotëm në Kuvendin e Kosovës, për zgjedhjen e Avdullah Hotit kryeministër,  se gjoja ai dhe qeveria e tij nuk morën 61 vota, IndeksOnline nga burimet e saja brenda Kuvendit  merr vesh se gjithçka sa i përket votimit ishte në rregull.

86 deputet të Kuvendit të Kosovës ishin në sallë dhe morën pjesën në votim. Nga këto 61 vota ishin për votimin e kësaj qeverie.

Në këto vota nuk hyn ajo e deputetes Donika Kadaj Bujupit e cila megjithatë  nuk ka marrë pjesë në votim.