March 5, 2021

VAZHDON AKSIONI I DHURIMIT TË PAJISJEVE TEKNOLOGJIKE


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Shtime, 30 prill 2020 – Nënshtabi Komunal për Arsim i kryesuar nga drejtoresha e DKA-së znj. Agime Hasani Roshaj dhe anëtarë të tjerë, drejtorë/esha të institucioneve shkollore dhurojnë 12 laptopë për nxënësit që në mungesë të pajisjeve të mjeteve teknologjike nuk janë të përfshirë në mësimin nga distanca sikurse bashkëmoshatarët e tyre.

Në këtë kohë të vështirë të pandemisë së shfaqur si pasojë e Covid 19, nxënësit do të kenë përkrahje të vazhdueshme dhe të pa kursyer nga të gjithë ne, do të sigurojmë të ketë gjithëpërfshirje në arsim dhe të gjithë nxënësve pa dallim do t’iu ofrohet arsim cilësor në këto kushte dhe rrethana jo të zakonshme. Do të vazhdojmë me ofrimin e shërbimeve të këshillimit psikologjik për të gjithë stafin arsimor i cili është duke u angazhuar në maksimum në ofrim të mësimdhënies sa më cilësore, si dhe për të gjithë nxënësit e në veçanti maturantët që të marrin shërbime për orientim profesional nga shërbimi pedagogjik-psikologjik.ss