March 5, 2021

Twitter lejon personelin të punojë nga shtëpia “përgjithmonë”


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Lajm i mirë nëse jeni punonjës në Twitter – ndoshta nuk do të duhet të ktheheni përsëri në punë, kurrë.

Kompania, e cila është me seli në San Francisko, thotë se fuqia e saj punëtore prej rreth 5,000 njerëzve kanë punuar nga distanca që nga fillimi i marsit.

Marrëveshja ka funksionuar aq mirë sa që Twitter thotë se do të ishte e gatshme t’i linte ata të vazhdojnë – nëse rolet e tyre e lejojnë këtë.

“Ne ishim të pozicionuar në mënyrë unike … të lejojmë që njerëzit të punojnë nga shtëpia. Muajt ​​e fundit kanë dwshmuar se mund ta bëjmë atë punë.

“Pra, nëse punonjësit tanë janë në një rol dhe situatë që u lejon atyre të punojnë nga shtëpia dhe ata duan të vazhdojnë ta bëjnë këtë përgjithmonë, ne do ta bëjmë atë të ndodhë,” i tha drejtori Jack Dorsey punonjësve në një email.

Për punonjësit e tjerë që nuk mund të kryejnë punën e tyre përgjithmonë nga shtëpia, kompania thotë se ka të ngjarë të hapë zyrat e saj deri në fund të vitit, por jo “para shtatorit”, raporton BBC, transmeton Klan Kosova.