March 2, 2021

Tifozët e Koln protestojnë kundër rinisjes së Bundesligës me ‘Ndeshjet fantazmë’


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Në Gjermani nuk e kanë pritur edhe aq mirë rifillimin e futbollit.

Në qytetin e Koln, një protestë simbolike është bërë kundër rinisjes së kampionatit, me ‘Ndeshjet fantazmë’.

Para stadiumit të Koln ka qëndruar një divan, në të cilin ishte shënuar “Stadiume, jo divane”. Gjithashtu, në të shkruhej “Kundër ‘Ndeshjeve fantazmë”.

Ndërkohë, nëpër qytet kishte edhe disa posterë, të cilën mbanin mesazhin: “Paratë tona janë më të rëndësishme se shëndeti juaj”. Këto fjalë përshkruajnë mendimin se mbajtja e futbollit të qëndrueshëm financiarisht bëhet duke pranuar se tifozët janë prioritet më i madh sesa kufizimi i përhapjes së sëmundjes.

Sigurisht, këto mesazhe të tifozëve të Koln jodomosdoshmërisht e thonë të vërtetën.

17 ndeshje janë luajtur në total gjatë vikendit në futbollin gjerman, të gjitha pa tifozë. Edhe një pritet të luhet sonte, ajo mes Werder dhe Bayer Leverkusen. ImageFOTO GALERI

Image