March 5, 2021

Theret me thikë një person në Istog


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Një therje me thikë ka ndodhur ditën e hënë në fshatin Sinë të Istogut.

Policia ka njoftuar se viktima ka kërkuar tretman mjekësor, ndërsa janë në kërkim të personit të dyshuar.

“Nga Qendra e Mjekësisë Familjare në Istog është pranuar informata se një person mashkull kosovar ka kërkuar tretman mjekësor pasi që ishte i therur më një mjet të fortë. I dyshuari është identifikuar nga dëshmitarët dhe njësitë policore janë në kërkim të tij”, thuhet në njoftimin e Policisë së Kosovës.

Policia shton më tej se në lidhje me rastin është njoftuar prokurori dhe me urdhër të prokurorit hapet rasti lartcekur.