March 5, 2021

TË TESTUARIT NGA SHTIMJA PËR COVID – 19 REZULTOJNË NEGATIV


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Shtime, 29 prill 2020 –Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të Kosovës (IKShPK), nga gjashtë (6) mostra të marrura dje në komunën e Shtimes si dhe sot një (1) mostër, të gjitha kanë rezultuar negative duke përfshirë edhe rastin e mëparshëm në fshatin Mollopolc, i cili pas dy ritestimeve radhazi, kanë rezultuar negative.

Në komunën e Shtimes numri i të infektuarëve mbetet në numër të njëjtë pra 18, në mesin e tyre një i shëruar dhe një i vdekur.

Qëndroni në shtëpitë tuaja, mbani distancë dhe mbajeni ambientin përreth të pastërt.

Shtabi Emergjent