March 1, 2021

Suarez: Barcelona akoma sheh përpara për të fituar secilin trofe, ambicia nuk ndryshon


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Luis Suarez është shprehur optimist në prag të rifillimit të sezonit.

La Liga edhe zyrtarisht ka njoftuar se do të rinis sezonin, duke bërë kështu që skuadrat të përgatiten tashmë më intensivisht gjatë këtyre dy javëve.

Lidhur me rifillimin e sezonit dhe ambiciet e Barcelonës ka folur edhe Luis Suarez, i cili ka thënë se skuadra ka mendësinë e njëjtë.

“Ambiciet janë të njëjta, të fitojmë gjithçka që mundemi, dhe mendoj se jemi në formë për ta bërë këtë”, ka thënë Suarez.

“Shoh skuadrën që po bën mirë dhe kjo është shpresdhënëse”, shtoi uruguaiani.

Suarez vuante nga një dëmtim, por puaza e Covid-19 i jep mundësi për rikuperim atij, dhe mundësinë për të mbyllur sezonin në fushat e blerta.