February 27, 2021

Skenës së analistëve i shtohet edhe një emër i njohur, Shkurte Fejza debuton me analiza politike


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Këngëtarja e njohur Shkurte Fejza ishte pjesë e emisionit “#Gjesi” përmes një lidhje direkte nga Mushtishti.


Pos që tregoj se si po i kalon këto ditë në izolim, ajo nuk hezitoj të jap opinionin e saj edhe për zhvillimet politike në vend.

Fejza ishte e ashpër duke thënë se politikanët tanë e kanë tepruar dhe se zhvillimet politike në kohë pandemie janë irrituese.

Intervistën e plotë mund ta ndiqni poshtë: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *