January 26, 2021

Shtetas serb hyn ilegalisht në Kosovë, arrestohet dhe dërgohet në karantinë


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Policia e Kosovës, ka arrestuar një shtetas të Serbisë, i cili ka hyrë në Kosovë në mënyrë ilegale.

Siç njofton policia në raporton 24 orësh, i njëjti është dërguar në karantinë.

“Gjilan 09.05.2020 – 15:30. Është shoqëruar në stacionin policore i dyshuar mashkull Shqiptar shtetas i Serbisë, pasi që i njëjti kishte kaluar kufirin ilegalisht nga Serbia për në R. Kosovës. Me vendim të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt, ndërsa i dyshuar është dërguar në karantinë”.