February 27, 2021

Rikthehet Jessica Alba në filmat aksion


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Netflix po bën një hap përpara me zhanrin aksion, ndërsa kësaj radhe me Jessica Alban në rolin kryesor. Aktorja 39 vjeçare do të luajë në filmin aksion-triller që do të titullohet “Trigger Warning”.

Variety bënë të ditur se regjinë e këtij projekti do ta bëjë filmbërësja indoneziane, Mouly Surya, i njohur më së shumti për “Marlina the Murderer in Four Acts”.

Për skenarin janë kujdesur Josh Olson (i njohur për “A History Of Violence”) dhe John Brancato (i njohur për “The Game”).

Në film, Alba do ta luajë rolin e një veteraneje të traumatizuar, e cila e trashëgon një kafene nga gjyshi i saj dhe përballet me një dilemë morale kur e kupton të vërtetën për vdekjen e tij.