January 21, 2021

Policia e Kosovës ka arrestuar një person dhe ka shoqëruar në stacionin policor në Ferizaj dhjetë të tjerë, meqë të njëjtin janë gjetur në një lokal duke luajtur bixhoz.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Policia ka konfiskuar një numër të konsideruar të letrave të bixhozit, ndërsa me vendim të prokurorit është arrestuar pronari i lokalit.

“Janë shoqëruar në stacionin policor dhjetë (10) të dyshuar meshkuj kosovarë pasi që të njëjtit në një lokal janë hasur duke luajtur bixhoz. Në vendin e ngjarjes janë konfiskuar një numër i konsiderueshëm i zhetonëve dhe letrave të bixhozit. Me vendim të prokurorit, pronari i lokalit është arrestuar dhe dërguar në mbajtje, ndërsa të tjerët lirohen në procedurë të rregullt’, thuhet në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës.

Aktualisht në Kosovë, me vendim të qeverisë, janë të mbyllura të gjitha restoranet, dyqanet, lokalet e qendrat tregtare, si masë parandaluese për mos përhapje të koronavirusit.

Ndërsa qytetarët lejohen të dalin nga shtëpitë e tyre vetëm 90 minuta në ditë duke respektuar rregullin me numrin e parafundit të letërnjoftim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *