January 21, 2021

Policia e Kosovës arreston dy persona, hakuan kartela bankare


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Policia e Kosovës ka arrestuar në Prishtinë dy persona të dyshuar se kanë kryer veprën penale

të keqpërdorimit të kartelave bankare dhe të kreditit si dhe të hyrjes në sisteme kompjuterike.


Sipas një njoftimi nga PK-ja, të dyshuarit kishin arritur të marrin në posedim të dhëna të shumta personale

përfshirë kartela bankare, e-mail adresa e fjalëkalime dhe përmes këtyre të dhënave kanë bërë blerje online.

“Të dyshuarit me veprime të paligjshme përmes kompjuterëve kanë arritur të marrin në posedim të dhëna të shumta personale përfshirë kartela bankare, e-mail adresa dhe fjalëkalime dhe pastaj në bashkëveprim me njëri tjetrin përmes këtyre të dhënave dhe kartelave bankare të klonuara kanë blerë online mallra të ndryshme.

Dy të dyshuarit janë kapur në flagrancë me mallin e blerë dhe pastaj janë arrestuar”, thuhet në njoftim të Policisë.

Po ashtu është kontrolluar një lokacion dhe në cilësinë e provave janë sekuestruar:

Tre kompjuterë llaptopë;

Një shtëpizë kompjuteri;

Një hard-disk;

Tre USB memorje;

Dy telefona mobil;

Kartela të ndryshme krediti;

Mallrat e blera;

Dokumentacion relevant që dëshmojnë blerjet dhe transaksione të parave.