January 21, 2021

Pas lehtësimit të masave, Afrim Muqiqi dhe Engjëllusha Salihu fillojnë xhirimet e klipit


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Pas lehtësimit të masave, Afrim Muqiqi dhe Engjëllusha Salihu fillojnë xhirimet e klipit

Afrim Muqiqi dhe Engjëllusha Salihu kanë bashkuar forcat për një projekt të ri muzikor.

Dy artistët tashmë kanë përfunduar xhirimet e këngës “Baba përcjell vajzën” gjatë ditës së djeshme, pas lehtësimit të masave të pandemisë Covid-19.

Kënga ishte planifikuar të publikohet në fund të marsit apo fillim të prillit, por për shkak të situatës në vend nga pandemia kjo ishte e pamundur.

Ndërsa ata nuk kanë zbuluar ende një datë të re e publikimit të këngës./Indeksonline/