January 21, 2021

Nuk respektuan vendimin e Qeverisë, 4 të arrestuar 55 në procedurë të rregullt


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Katër persona janë arrestuar dhe 55 janë ndaluar e shoqëruar në stacionin policor për të vazhduar në procedurë të rregullt, gjatë 24 orëve të fundit për shkak se nuk kanë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *