January 21, 2021

Mustafa flet për mundësinë e përjashtimit të Vjosa Osmanit nga LDK-ja, thotë se “po ia bën vetes”


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa ka shprehur keqardhje për qasjen e kryeparlamentares Vjosa Osmani, e cila ka dalë hapur kundër partisë ku është nënkryetare.

Mustafa është pyetur për një përjashtim të mundshëm të Osmanit nga partia, ndërsa ka thënë se s’mund të thotë asgjë për këtë dhe se vendimet në LDK merren nga organet e partisë.

“Tani për tani s’mund të them asgjë. Por zonja Osmani po merr vendime vet dhe po ia përcakton vetes”, ka thënë Mustafa për T7.

Ai ka deklaruar se ndjehet i zhgënjyer nga Osmani për faktin se LDK i ka dhënë besimin për ta bërë kryeministre dhe tashmë ajo po del pothuajse kundër çdo qëndrimi të partisë. Megjithatë, Mustafa thotë se një sjellje e tillë e saj nuk është ndonjë gjë e re.

“S’mund të them se s’jam i zhgënjyer. Ajo ka pasë besimin që ia kemi dhënë për kryeministre dhe ajo tash del kundër qëndrimeve të partisë. Por s’është asgjë e re sepse kjo nuk është hera e parë”, është shprehur Mustafa.