January 26, 2021

Murseli: Pas kontrollores rutinore mjekësore, Pacolli do të vazhdoj për në rezidencën e tij në Hajvali


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Këshilltari i liderit të Aleancës Kosova e Re, Naim Murseli, ka thënë se Pacolli pritet të arrij në Prishtinë sëshpejti.

Përmes një postimi në Facebook, ai po ashtu sqaroi se atij i është aprovuar kërkesa dhe me të arritur në aeroport do t’i nënshtrohet kontrolleve rutinore mjekësore.

Murseli theksoi se pas kontrolleve, Pacolli do të niset për rezidencën e tij në Hajvali.

“Në këto momente, Pacolli do të udhëtojë për në Prishtinë. Kërkesa është aprovuar, dhe nisja po bëhet nga Tirana, ku edhe ishte duke qëndruar këto ditë. Më të arritur në aeroport ai do ti nënshtrohet kontrollës rutinorë mjekësore, për të vazhduar pastaj në rezidencën e tij në Hajvali”, shkruan Murseli. /Telegrafi/