February 24, 2021

MSH-ja publikon orarin e ri të lëvizjes së qytetarëve nga nesër e deri më 18 maj


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

MSH-ja publikon orarin e ri të lëvizjes së qytetarëve nga nesër e deri më 18 maj

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar orarin e ri të qarkullimit të qytetarëve në Kosovë, në kohën e pandemisë.


Orari i ri do të jetë i vlefshëm nga data 4 maj deri më 18 maj, sipas shifrës së parafundit të numrit personal të leternjoftimit.

Lëvizja e qytetarëve sipas masave të Ministrisë së Shëndetësisë kundër përhapjes së COVID-19, nga data 4 maj deri më 18 maj, do të bëhet dy herë në ditë (i ndarë në dy pjesë) 90 minuta paradite dhe 90 minuta pasdite 

 Facebook Twitter