March 2, 2021

Molliqaj: Shkëlzen Gashi për temën e UÇK’së doli nga VV’ja më 2006, Konjufca ka problem personal me të


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Kryetari i Partisë Socialdemokrate, Dardan Molliqaj, ka thënë se shkarkimi i Shkëlzen Gashit nga Albin Kurti është akt qyqar.

Molliqaj, ish-sekretar i Lëvizjes Vetëvendosje, thotë se këshilltari i shkarkuar i Kurtit, Gashi, për këtë temë ishte larguar nga VV’ja më 2006.

“Qyqare krejt. Shkëlzen Gashi pati dalë nga VV më 2006 për këtë temë. Dhe ai ka dhënë dorëheqje nga VV. Albini e ka ditur qëndrimin e Gashit. Ose duhej t’i thoshte të mos e përmendte më këtë temë sa të jetë këshilltar i tij, ose të distancohej”, ka thënë Molliqaj në Pressing, në T7.

“Për shkak të presionit të partisë dhe të aktivistëve e shkarkoi Gashin”, ka deklaruar Molliqaj.