March 5, 2021

Mihrie Braha e Naim Abazi tregojnë për zënkat e tyre në karantinë


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Mihrije Braha ka rrëfyer marrëdhënien me bashkëshortin e saj Naimin gjatë qëndrimit të izoluar në shtëpi.


Këngëtarja e njohur është shprehur se nuk e di sesa fëmijë do kishin bërë së bashku nëse do i kishin mbyllur kështu në ditët e para të dashurisë së tyre.

“Kemi pasur momente kur kemi thënë të na kishin mbyllur kështu ditët e para të dashurisë sonë. Ta kishim pasur shtëpinë tonë vetëm për vete. Por edhe tani mirë e kaluam,”- tha ajo e ftuar në emisonin “Ftesë në 5”.

“Sa fëmijë do kishit bërë?”- u pyet nga moderatorja.

“Aty nuk e di, nuk mund të them asgjë (qesh). Di vetëm të them se do ishte errësuar dhe celur dita në krahët e njëri-tjetrit. Kaq,”- shtoi Mihrije.

Ndërsa tregoi edhe zënkën me Naimin në ditët e para të izolimit.