January 21, 2021

Mercedes ka krijuar një timon të ri që do ta përdorë në të gjitha modelet e reja


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Brenda 120 vitesh që kur është krijuar, timoni ka pësuar ndryshime shumë të mëdha.


Në Mercedes-Benz E-Class të ri janë shfaqur ndryshime shumë atraktive, si dukja e pjesës së jashtme, teknologjia e lartë në kabinë dhe një timon tërësisht i ri, transmeton Telegrafi.

Timoni që është i punuar nga druri dhe i mbështjellë me lëkurë, ka nivel të lartë të teknologjisë dhe është punuar shumë në avancimin e tij, sa që Mercedes ka vendosur ta përdorë në të gjitha modelet e reja që i nxjerrë nga prodhimi.