March 6, 2021

Kryeziu i LVV-së: Po tentohet të merret pushteti në kundërshtim me vullnetin e sovranit


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Taulant Kryeziu nga Lëvizje Vetëvendosje thotë se zhvillimet e dy ditëve të fundit flasin për veprime antikushtetuese për tentimin e marrjes së pushtetit.

Kryeziu thotë se kjo që ka ndodhur dje dhe sot është tendencë për të marrë pushtetin jashtë rrugëve juridiko-kushtetuese.

“Është tendencë po ashtu për të marrë pushtetin në kundërshtim të plotë me vullnetin e sovranit dhe në kundërshtim me legjitimitetin që gëzon qeveria e kryeministrit Kurti”, tha ai, përcjell Telegrafi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *