January 26, 2021

Konfirmohet data e saktë e rikthimit të Bundesligës


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Tashmë është zyrtare. Bundesliga do të rikthehet në fushë më 16 qershor.

Lajmin  e ka dhënë presidenti i Ligës së futbollit në Gjermani, pasi mori miratimin e Angela Merkel.


“Sidoqoftë, lehtësimi i masave kufizuese nuk do të thotë që koronavirusi nuk merret më seriozisht.

Ne kemi nevojë për disiplinë dhe respekt për rregullat”, tha Presidenti Christian Seifert.

Përveç “përgjegjësisë personale të secilit”, Seifert nxiti “zbatimin e disiplinuar” të rregulloreve në fuqi për mos përhapjen e virusit. Përfundimi i sezonit është përcaktuar 27/28 qershor.