January 25, 2021

Joao Felix: Fitimi i Ligës së Kampioneve është ëndrra ime


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Joao Felix ka zbuluar ambiciet e tij në Ligën e Kampioneve.


20-vjeçari tashmë ka fituar si profesionist titullin në Liga NOS me Benficën sezonin e kaluar dhe tani është duke synuar suksesin evropian me Atletico Madrid.

“Duhet pak fat për të fituar fituar Ligën e Kampioneve, “tha Joao Felix për BTV.”

“Nëse fitojmë Champions League, do të ishte diçka shumë e mirë në jetën time dhe karrierën time. Do të ishte një nga ditët më të lumtura të jetës sime, ëndrra që kam pasur gjithmonë që kur kam luajtur futboll”, tha Felix