February 24, 2021

Jo diçka e papritur, Leonora Jakupi të dielën mban koncert nga Skenderaj!


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Ashtu si shumë emra të muzikës që gjatë kësaj kohe kanë argëtuar publikun kosovar nga qytetet e tyre, njëjtë po vepron edhe Leonora Jakupi.


Leonora pritet të mbaj një koncert të tillë të dielën në qytetin e Skenderajt.

Me moton “Festojmë nga shtëpia me Leonora Jakupin” koncerit do të mbahet pa publik me fillim nga ora 20:45 dhe do të transmetohet në Klan Kosova.

Kujtojmë që në këtë ditë qytetarët e besimit islam festojnë Fitër Bajramin.