January 26, 2021

Isa Mustafa i shkruan letër Thaçit, ja çfarë i kërkon


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Lidhja Demokratike e Kosovës ka konfirmuar se ka pranuar sot një letër nga Presidenti Hashim Thaçi, lidhur me mandatarin. Por, po ashtu ka konfirmuar se nuk ka propozuar kandidatin dhe shumicën, por e ka garantuar presidentin se kjo do të ndodhë shpejt.

Përmes një komunikate, LDK konfirmon se kjo është letra e dytë që kanë pranuar nga Thaçi.

Kjo është komunikata e plotë e LDK-së

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, z. Isa Mustafa, sot ka pranuar letrën e dytë nga Presidenti i Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi, lidhur me pëpjekjet për formimin e shumicës parlamentare dhe krijimin e qeverisë së re.

Kryetari i LDK-së, Dr. Isa Mustafa, ia ka kthyer letrën duke e njoftuar për angazhimet dhe takimet intenzive të LDK-së, për të krijuar shumicën parlamentare, si dhe ka siguruar Presidentin se në një të ardhme shumë të afërt do të krijoj shumicën parlamen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *