January 26, 2021

IPKO sjellë modelin e ri iPhone SE


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

IPKO do të ofrojë modelin e ri iPhone SE, të fuqishëm dhe me çmim të përballueshëm.

Duke poseduar A13 Bionic, çipin më të shpejtë të një smartphone, iPhone SE ofron një performancë të pashembullt me kohëzgjatje të madhe të baterisë, dhe sistemin më të mirë me kamera të vetme në një iPhone që përmban përfitimet e modalitetit Portret.

iPhone SE vjen në dy ngjyra të bukura – të zezë dhe të bardhë – me një dizajn standard të ndërtuar për t’i bërë ballë elementeve me pluhur dhe rezistencë ndaj ujit.

Konsumatorët mund ta blejnë modelin e ri të iPhone SE nga 8 Maj, 2020 në dyqanet e IPKO – së.