Ai, për mediet serbe duke komentuar deklaratat e kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinajt, për Asociacionin e komunave me shumicë serbe, se do të jetë organizatë joqeveritare, shtoi se me këtë Haradinaj po tenton të rikthejë në tryezën e bisedimeve në Bruksel.

“Jemi marrë vesh në Bruksel për këtë çështje dhe është definuar qartë, prandaj nuk do të ketë ribisedim për këtë”, shtoi Vulin,

Bëhet e ditur se kryeministri i Kosovës ka dhënë intervistë për DW, ku, lidhur me Bashkësinë e komunave me shumicë serbe pati deklaruar se është e mundshme të krijohet, por vetëm si organ koordinues e jo si organ ekzekutiv.