Stërvitja e veçantë dhe e rrezikshme e ushtarëve në Indonezi (Video)


Stërvitja e veçantë dhe e rrezikshme e ushtarëve në Indonezi (Video)

Stërvitja ushtarake është një ndër veprimet më ekstreme që ne mund të kemi parë herë pas here.

Por kjo mënyrë e zgjedhur nga ushtria në Indonezi është vërtetë e veçantë dhe mjaft e rrezikshme, në limitet e jetës.

Përmes një video të publikuar në Youtube ne shikojmë gjashtë ushtarë që zvarriten në baltë, ndërsa dy të tjerë qëllojnë me armë zjarri në hapësirën midis tyre.

Nuk është e qartë se ku janë kapur këto pamje, por në përshkrimin e videos thuhet se ushtarët janë pjesë e Forcave Speciale të Indonezisë.