Ky është momenti i parë që Selena këndon live pas shumë kohësh, teksa 25-vjeçarja rikthehet aktive në karrierë pas disa problemeve personale.

Dy muaj më parë Gomez bëri të ditur se kishte bërë transplant të veshkës, që e shpëtoi atë nga diagnoza Lupus, e cila e detyroi të merrte trajtim për ankth dhe depresion në 2016.

Gjithashtu Selena ka bërë lajm për lidhjen e saj afërsisht një vjeçare me The Weeknd, dhe më pas rilidhjen e mundshme me ish-in Justin Bieber.