Rrjedhin pamjet e Galaxy Note 8, para lansimit zyrtar


Rrjedhin pamjet e Galaxy Note 8, para lansimit zyrtar

Ka vetëm disa orë më shumë derisa Samsung më në fund zbulon të gjithë në lidhje me fabletin e saj të ardhshëm Galaxy Note 8.

Note 8 i ri do të zbulohet në ngjarjen kryesore të sotme në Nju Jork.

Ky fablet i përditësuar pritet të shfaqë një ekran gjigant, kamera të reja, procesor më të shpejtë dhe S Pen Stylus të përditësuar, i cili do të jetë më i saktë kur shkruan në ekran.

Të gjitha do të zbulohen nesër, por fansat e Notë kanë kënaqësinë të marrin tashmë një shikim të pajisjes së re nëpërmjet vetë Samsung.

Gjiganti korean i teknologjisë duket se ka publikuar aksidentalisht një pamje të pajisjes në faqen e tyre të internetit.

I postuar në Twitter, posti tregon pjesën e përparme të Note 8 me ekranin e tij të madh ‘Infinity’ që mbulon gati të gjithë pajisjen.

Ky dizajn u shfaq së pari në Galaxy S8 dhe lejon Samsung të krijojë një zonë shumë më të madhe të ekranit në një pajisje fizikisht më të vogël.
Fotografia gjithashtu zbulon se Note 8 nuk do të ketë një buton ‘home’ në pjesën e përparme të pajisjes dhe do të ndjekë S8 me një skaner gjurmë gishtash të montuar në pjesën e pasme.

S Pen është gjithashtu qartë e dukshme në këtë post së bashku me faktin se do të shfaqë 64GB hapësirë ruajtjeje.