Rregullorja

Rregullat në Radio Besa

 • Ne publik tolerohet shenim ne gjuhen Angleze, Gjermane dhe Italiane, por preferojme sa me teper me perdor gjuhen SHQIPE!
 • Kerkesat per cyber sex NDALOHEN reptesisht (per ato qe e perserisin gabimin do kete SHUN ose Largim nga chati)!
 • Bisedat private mos i nxjerni në publikë!
 • Jo flood – Shënim i shpejtë ose i pakuptimtë!
 • Jo klone – Lidhje me më tepër nicka!
 • Jo reklama te çfardo forme! (vetem LINK i youtube do tolerohet (mos publikohet i njejti link teper se 1 here)
 • Mos shenoni me shkronja te MEDHA ne publik!
 • Mos i përsëritni të njejtat fjalë/fjali shpesh here!
 • Ne PUBLIK mos shenoni adresa te Skype, FB, numra telefoni, email adresa  apo ndonje adrese personale!
 • Mos përdroni proxy ose firewall!
 • Mos perdorni nicka te piste!
 • Kërcënimi ndaj stafit dhe chatuesve tjerë ndalohet rreptësisht!
 • Jo diskriminim, sharje, ofendime ose grindje!
 • Reklamimi i faqeve të Facebook ndalohet!
 • Ofendimet ndaj stafit janë rreptësishtë të ndaluara!

Sugjerojme per secilen gabim qe e shikoni te vizitoret tane, se pari tu jepet VEREJTJE (nese nuk ju lexojne ne publik, mundohuni edhe ne privat) dhe nese te njejtin gabim e perserisin atehere mund ti LARGONI nga chati!

PAS LEXIMIT NESE JENI DAKORT REGJISTROHUNI TANI