Prekëse: Kanguri mashkull mban kokën e partneres femër (Foto)


Prekëse: Kanguri mashkull mban kokën e partneres femër (Foto)

Bota e kafshëve vazhdon të na befasojë dhe të na emocionojë vazhdimisht.

Këto foto të fuqishme tregojnë momentin kur një kangur mashkull mban kokën e partneres femër, teksa ajo po ndërron jetë.

Pranë tyre është edhe këlyshi i vogël.

Fotot prekëse janë bërë nga Evan Switzer në Australi.

Fotografi tha se, edhe pse ka bërë shumë foto kafshësh, nuk ka fiksuar kurrë një moment kaq befasues.