Hasani-Pllana kishte mbajtur funksionin e nëpunëses civile në Ministrinë e Arsimit si dhe ishte anëtare e bordit të RTK-së, për dy vite rresht, edhe pse ligji nuk e lejon një gjë të tillë, transmeton Kpress.