Veshja kryesore janë getat, që mbajnë të ngrohtë këmbët në ditët e ftohta, transmeton arbresh.info.

Ekspertët kanë theksuar se për të shmangur dridhjet e dimrit, duhet të vendosni getat në firgorifer.

Ata theksojnë se getat duhet të zhyten në ujë dhe më pas t’i vendosni në frigorifer që të ngrijnë brenda natës.

Të nesërmen i shkrini ato në radiator dhe ato tashmë janë gati për t’u veshur.

Shkenca pretendon se duke i ngrirë dhe duke i shkrirë trikot, fibrat e ashpëra bëhen më rezistente.

Stilistja Denise Caldëell tha për Today.com se ngrirja e tyre do t’i ndihmojë gjithashtu të mbajnë ngjyrën e tyre dhe gjithashtu ndalon grisjen e tyre.

Një tjetër trik i dobishëm për t’u mbajtur në mend gjatë muajve të ftohtë është përdorimi i llakut të flokëve dhe ai i thonjëve mund të ndihmojnë në parandalimin e shkatërrimit të tyre.