Bëhet fjalë për Ministrinë e Punëve të Jashtme, në të cilën zëvendësministra do jenë Besnik Hoti nga NISMA dhe Anton Berisha nga AAK-ja.

Që të dy do jenë përgjegjës për mbështetjen e aktiviteteve dhe përgjegjës në menaxhim të aktiviteteve në ministri.