Po Shfletoni tek: Video

Horoskopi ditor – 19/01/2016

Horoskopi ditor – 19/01/2016

Dashi Sot jeni shume nevrike dhe te padurueshem. Merreni diten ashtu sic vjen dhe mos ja u vini shume veshin fjaleve te kota qe mund te degjoni gjate rruges. Demi Ndjehen tensione ne lidhjen tuaj,...
Horoskopi ditor – 18/01/2016

Horoskopi ditor – 18/01/2016

Dashi Duhet të sforcoheni që të silleni në mënyrë sa më origjinale sot. Nuk duhet të përsërisni veten sepse kjo gjë nuk do t’ju pëlqejë disa personave. Demi Lajmet që do të merrni...
Horoskopi ditor – 15/01/2016

Horoskopi ditor – 15/01/2016

Dashi Do të kërkoni me ngulm një mënyrë për të dalë nga një situatë e keqe profesionale ose personale, por s’do të bëni gjë tjetër përveçse do të përkeqësoni pozicionin tuaj....
Horoskopi ditor – 14/01/2016

Horoskopi ditor – 14/01/2016

Dashi Sot do të gëzoni mbështetjen e dikujt, por në punë do të gjendeni të vetmuar dhe do t’ju duhet të merrni fare vetëm disa vendime të rëndësishme. Demi Sot do të bëni disa veprime...
Horoskopi ditor – 13/01/2016

Horoskopi ditor – 13/01/2016

Dashi Nuk jeni të detyruar të kufizoni aktivitetet tuaja për shkak të një ndryshimi të befasishëm të financave. Mund të kënaqeni dhe pa shpenzuar shumë. Demi Disa nga sjelljet tuaja mund...