Po Shfletoni tek: TEKNOLOGJI - ASTRONOMI

SHBA, iPhone e lë prapa rivalin Samsung

SHBA, iPhone e lë prapa rivalin Samsung

Të dhënat e fundit nga CIRP shfaqin një trend shumë të njohur sa i përket numrit të aktivizimeve të telefonave. Gjatë tremujorit të katërt të vitit 2014, që përfshin periudhën mes...
Twitter haptazi në luftë me Instagram

Twitter haptazi në luftë me Instagram

Twitter ka kërkuar nga përdoruesit e saj që t’i postojnë fotografitë e tyre drejtpërdrejtë në Twitter, dhe jo përmes shpërndarjes së fotografive nga Instagram, thuhet sipas një raporti...
Tim Cook merr bonus të “çmendur” për 2014

Tim Cook merr bonus të “çmendur” për 2014

Drejtori ekzekutiv i Apple, Tim Cook mori një shpërblim të majmë në të holla që e solli shumën e kompensimit të tij në një total që arrin në 9.2 milionë dollarë për vitin e kaluar....
Twitter do ti përkthejë cicërimat automatikisht me Bing

Twitter do ti përkthejë cicërimat automatikisht me Bing

Twitter ka qenë duke i testuar përkthimet e cicërimave të saj nga shërbimi i Microsoft Bing për një kohë të gjatë tashmë, dhe funksioni i ri ka qenë në dispozicion tek një numër i...
Shazam vlen 1 miliardë dollarë!

Shazam vlen 1 miliardë dollarë!

Shazam – ose njëra ndër aplikacionet e para mobile të promovuara në App Store, dhe pjesë e reklamës së Apple për iPhone 3G, siç e dimë të gjithë është rritur shumë, dhe paraqet...
Galaxy Note 5 mund të vijë me ekranin 4K?

Galaxy Note 5 mund të vijë me ekranin 4K?

Galaxy Note 4 e ka ekranin me cilësinë 2K, dhe një cilësi e tillë pritet të ofrohet edhe në Samsung Galaxy S6, ndërsa përveç kësaj tani është zbuluar një pajisje e re e Samsung në...
Kina me gati 1,3 miliardë përdorues mobil

Kina me gati 1,3 miliardë përdorues mobil

Numri i abonentëve mobil kinez ishte 1.28 miliardë në fund të nëntorit të kaluar. Operatori mobil kinez, China Telecom përfundoi dhjetorin me një total prej 185.620 milionë abonentë të...
Samsung Galaxy S6 thuhet se do të vijë me 4GB RAM

Samsung Galaxy S6 thuhet se do të vijë me 4GB RAM

Ndërsa Kongresi Botëror Mobil 2015 është më afër, gjithnjë e më shumë do të dëgjojmë raporte për pajisjen e ardhshme kryesore të Samsung, përkatësisht gjeneratën e re të telefonit...
Përveç One M9, HTC sjell edhe orën e mençur?

Përveç One M9, HTC sjell edhe orën e mençur?

HTC thuhet se do ta lansojë modelin e saj kryesor të telefonit që do të quhet HTC One M9 – më 1 mars në Kongresin Botëror Mobil në Barcelonë. Sipas Bloomberg, pajisja do të ketë...
E konfirmuar: Samsung Galaxy S6 sjell ekranin QHD

E konfirmuar: Samsung Galaxy S6 sjell ekranin QHD

Deri më tani janë dëgjuar thashetheme të ndryshme në lidhje me gjeneratën e re të telefonit të Samsung, Galaxy S6, i cili pritet të lansohet në Kongresin Botëror Mobil muajin e ardhshëm...