Po Shfletoni tek: TEKNOLOGJI - ASTRONOMI

Raspberry Pi 2 vjen me quad-core CPU, 1GB RAM, dhe kushton njësoj 35 dollarë

Raspberry Pi 2 vjen me quad-core CPU, 1GB RAM, dhe kushton njësoj 35 dollarë

Gjenerata e re e kompjuterit Raspberry Pi 2 tani ka debutuar dhe është duke u shitur pa ngritje në çmim, dhe për të parën herë do ta ofrojë mbështetjen për sistemin e ri operativ të...
LG G4 do ta ofrojë ekranin (3K) më të mirë deri më sot

LG G4 do ta ofrojë ekranin (3K) më të mirë deri më sot

LG është duke u bërë gati që ta ofrojë modelin e ri të të telefonit, i cili do ta sjell edhe ekranin më të mirë ndonjëherë.   Tashmë jemi duke hyrë në periudhën e lansimit të...
Shumica e përdoruesve të iPhone 6 kanë ardhur nga Android

Shumica e përdoruesve të iPhone 6 kanë ardhur nga Android

Para pak ditësh, Apple e konfirmoi se ka thyer të gjitha rekordet e saj sa i përket shitjeve të iPhone për një tremujor, dhe arritjen e të hyrave dhe profiteve më të mëdha në historinë e...
Google gjeneron 66 miliardë dollarë të hyra, 18 miliardë për 4 muaj!

Google gjeneron 66 miliardë dollarë të hyra, 18 miliardë për 4 muaj!

Google sapo ka prezantuar rezultatet e saj financiare, të plota për vitin 2014, ndërsa gjiganti i kërkimit dhe platforma e saj mobile Android kanë treguar rritje në të ardhura për tremujorin...
Merren vesh dimensionet e Samsung Galaxy S6

Merren vesh dimensionet e Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 pritet të sjell dizajn të ri dhe cilësi më të mirë në përgjithësi, sepse në versionet e kaluara të telefonit disa nga aspektet e tij ishin kritikuar, dhe tani me siguri...
Microsoft e interesuar në blerjen e Cyanogen

Microsoft e interesuar në blerjen e Cyanogen

Cyanogen është duke punuar në një version të ri alternativ të Android, dhe siç thuhet, versioni i ri i sistemit operativ mobil do të jetë shumë më pak i varur nga Google. Këtë projekt...
Cilat kompani botërore mund ti blejë Apple me gjithë ato para që i ka?

Cilat kompani botërore mund ti blejë Apple me gjithë ato para që i ka?

Apple ka thyer rekordet e saj me fitimet e fundit, duke bërë që kompania më e vlefshme amerikane tani të grumbullojë edhe më shumë të holla. Apple tani posedon 178 miliardë dollarë për...
Mbi 30% e përdoruesve të Facebook vijnë nga pajisjet mobile

Mbi 30% e përdoruesve të Facebook vijnë nga pajisjet mobile

Gjatë prezantimit të rezultateve të saj financiare, Facebook ka prezantuar edhe disa fakte interesane mbi mënyrat se si njerëzit e përdorin këtë rrjet social, dhe prej nga qasen në të. Në...
Facebook realizon 3.85 miliardë dollarë për tre muajt e fundit të 2014

Facebook realizon 3.85 miliardë dollarë për tre muajt e fundit të 2014

Facebook ka raportuar rezultatet financiare të cilat i kanë tejkaluar parashikimet e analistëve të industrisë, ndërsa rritje të madhe rrjeti social ka shënuar nga reklamat nga pajisjet...
Apple shet 73 milionë iPhone 6 për tre muaj, Apple Watch vjen në mars!

Apple shet 73 milionë iPhone 6 për tre muaj, Apple Watch vjen në mars!

jë analist i KGI Securities që është shumë i njohur kur bëhet fjalë për kompaninë Apple ka publikuar një raport të ri të hulumtimit sa i përket shitjeve të kompanisë amerikane,...