Po Shfletoni tek: SHËNDETËSIA

AKTORËT QË VDIQËN GJATË XHIRIMIT TË FILMAVE

AKTORËT QË VDIQËN GJATË XHIRIMIT TË FILMAVE

Heath Ledger, Anton Yelchin, Brandon Lee, të gjithë këta aktorë kanë pasur të ardhme tragjike. Është e trishtuar që fundi i yjeve të preferuar të Hollywoodit gjithmonë do të na kujtojë...
GJASHTË TRUQE QË TË KURSENI KOHË

GJASHTË TRUQE QË TË KURSENI KOHË

Puna dhe obligimet e ndryshme nuk ju lënë shumë kohë për t’ia kushtuar vetes, miqve, familjes… Mirëpo këto gjashtë truqe do t’ju kursejnë së paku një orë në ditë. Sorollatje të...
“KURRË MOS U DORËZO!” FJALIMI EMOCIONUES I ERIC THOMASIT

“KURRË MOS U DORËZO!” FJALIMI EMOCIONUES I ERIC THOMASIT

“Madhështia është një shumicë gjërash të vogla të bëra siç duhen bërë, ditë pas ditë, përpjekje pas përpjekjeje”. Nuk ka për të ardhur kurrë ajo ditë në jetën tënde, kur...
JA ÇFARË I NDODH TRUPIT TËND, NËSE NUK LAHESH PËR DY DITË RRESHT

JA ÇFARË I NDODH TRUPIT TËND, NËSE NUK LAHESH PËR DY DITË RRESHT

Të bësh dush vazhdimisht është tepër e rëndësishme në ditët e sotme, sikurse ndonjëherë edhe të rrish pa larë është po aq e rëndësishme, sepse të gjithë e dimë që larjet e...
PERSONAT QË QAJNË SHPESH KANË KËTO PËRPARSI

PERSONAT QË QAJNË SHPESH KANË KËTO PËRPARSI

Njerëzit luftojnë me ndjenja në mënyrë të ndryshme, dhe gjithashtu edhe i shprehin në mënyrë të ndryshme. Një qenie njerëzore nuk është aq e paprekshme, saqë të mos ndiejë dhimbje...
LËNGJET E PEMËVE MUND TË PENGOJNË PËRTHITHJEN E BARNAVE

LËNGJET E PEMËVE MUND TË PENGOJNË PËRTHITHJEN E BARNAVE

Citroni, portokalli dhe molla mund ta zvogëlojnë fuqinë thithëse të organizmit, gjë që mund të çojë në një efektivitet më të ulët të barnave. Shkencëtarët kanadez kanë zbuluar se...
NËSE VAZHDIMISHT ANKOHENI, DO TË NDIHENI EDHE MË KEQ!

NËSE VAZHDIMISHT ANKOHENI, DO TË NDIHENI EDHE MË KEQ!

Njerëzit të cilët vazhdimisht ankohen, vetes nuk i bëjnë kurrfarë shërbimi. Kur i ankoheni dikujt në punë, dashuri, jetë, pikërisht ashtu lironi stresin. Dhe atëherë vërtet lirohemi nga...
4 GABIMET QË BËJNË FEMRAT ME FLOKË TË YNDYRSHËM

4 GABIMET QË BËJNË FEMRAT ME FLOKË TË YNDYRSHËM

Kur vjen puna tek flokët duket se njerëzit ndahen në dy grupe: ata që mund të rrinë deri në 4-5 ditë pa larë flokët e ditë pas ditë floku t’u duket më i bukur dhe me shkëlqim dhe të...
TË NGRËNIT USHQIM I VETËM, RREZIKON SHËNDETIN

TË NGRËNIT USHQIM I VETËM, RREZIKON SHËNDETIN

Ngrënja e ushqimit, pa shoqërimin nga të tjerët – që do të thotë i vetmuar, mund të rrisë rrezikun e një sindromi metabolik siç janë presioni i lartë i gjakut dhe kolesteroli i lartë...
PËRSE NË VJESHTË FLOKËT BIEN MË SHUMË DHE SI TA PENGOJMË KËTË FENOMEN?

PËRSE NË VJESHTË FLOKËT BIEN MË SHUMË DHE SI TA PENGOJMË KËTË FENOMEN?

Rënien e flokëve keni mundur ta vëreni pas krehjes dhe larjes së tyre. Sido që të jetë, nuk ka arsye për t’u brengosur, sepse flokët vërtet bien më shumë në këtë stinë të vitit....