Pasi konfirmoi tri modele E-Tron deri në vitin 2020, shefi i  kësaj kompanie ka thënë se do të jenë 12 modele me bateri elektrike deri më 2025, dhe më shumë se 20 produkte me diçka të elektrifikuar.
Njoftimi u bë para një takimi me 7000 punëtorë në Ingolstadt, raporton Reuters.“Në të ardhmen, automobilat elektrikë do të dalin nga të gjitha fabrikat tona”, ka thënë Rupert Stadler.