Në një intervistë për gazetën angleze Sunday Telegraph, ish-bashkëshortja e Brad Pitt pranon se për të ky nuk është një vit i lehtë nga ana emotive. Kam patur edhe probleme të tjera me shëndetin. Shëndeti im është diçka që duhet ta monitoroj”.

Angelina Jolie dhe Brad Pitt kanë qenë bashkë për 12 vite dhe dy vite të martuar. Në shtator 2016 u divorcuan.