“Të gjitha njësitet përkatëse policore kanë dalë në vendin e aksident dhe janë duke u marrë me rastin”, ka thënë Gjoka.

Ndryshe në një aksident i rëndë trafiku mes dy veturave ka ndodhur në rrugën Gjakovë-Prishtinë, në fshatin Kramavik.

Siç shihet në fotot e siguruara nga Indeksonline aksidenti është tejet i rëndë dhe dyshohet se ka të vdekur.

Indeksonline është duke tentuar të bie në kontakt me zyrtarët policor për të marr më shumë informacione rreth këtij aksidenti