January 26, 2021

Hyri ilegalisht në Kosovë, kapet nga policia dhe dërgohet në karantinë


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Policia Kufitare në Vërmicë raportoi se ka arrestuar një të dyshuar mashkull shtetas i Kosovës për shkak të kalimit ilegal të kufirit.

Ai në këmbë kishte hyrë Kosovë duke ju shmangur kontrollit policor.

I njëjti me rekomandim të ekipit mjekësorë është dërguar në Qendrën Studentore në Prishtine

e cila shërben si karantinë ku do të qëndrojë 14 ditët e ardhshme.