March 5, 2021

Historiku në lidhje me themelimin e Radio Beses


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166
  • Si medium informative, komunikues dhe argëtues Për të gjithë perdoruesit e Internetit.

Gjat vitit 2004 kur Interneti filloi të perdoret anë e kënd botes si mjet I gjithperfshirës, Unë Sabri KRASNIQI Si Mërgimtar dhe I etur gjithnjë për kulturen e kombit Shqipëtar u interesova që të ofroj diqka nga vetja ime që te gjith shqipëtaret të kene mundësi informimi , komunikimi argetimi e shum të tjera. Vendosa që të hap Një website në internet që te mundesoj të gjithë atyre që kanë nevoj për komunikim dhe relaksim duke qene shumë I informuar se shumë shqipëtar të rinjë e të moshuar këtu në Mergim jetojnë me kulturen dhe respektin dhe me gjithë krenarin e Kombit Shqipetar pa dyshim që ky website do të ishte nje lehtesim dhe një afrim me mbar shqipëtaret.

Meqenese ky website do të ket një radio me Këngët dhe tingujt e Gjuhes se embël shqipe , duke pasur parasysh qe tek kombi shqipëtar ndër fjalet me te shumta dhe ndër fjalet qe kan tradit shqipëtare është fjala BESЁ, që do të thot ku ka shqipëtar në zemren dhe shpirtin e tyre, mbi karakterin që kanë e kanë të ndërtuar me fjalën BESЁ, pra fjala BESЁ e perben qdo person qe merr frym shqip. Prandaj me shum krenari unë vendosa që këtë portal ta regjistroj në internet si www.radiobesa.net…

Gjat proceduarve te themelimit jam mundu qe kjo web faqe të jet e lehtë për përdorim dhe e përshtatshme për komunikim.

Qëllimet kryesore të kësaj webfaqe janë ; Lidhjet e gjithë shqipëtarve mes veti, te përhapet Muzika dhe Kultura e shqipëtarve si komb, familjet tona të ken mundësi dërgimin e urimeve dhe pershendetjeve vetëm e vetëm që te krijohet një argetim i këndëshum për te gjithe.

Ky web pra nuk është Profitabil nukë është shfrytëzues e as dëmtues por ky web është themeluar nga njerëz me Karakter të fort dhe moral Familjar dhe ka vetëm qellimin e Argëtimit, komunikimit dhe informimit për te gjithë ata që ndjejne vetën te moralshëm Besnik dhe marrin frym shqip.

Kjo webfaqe është ne funksion për te gjithe ata që kan nevoje te argetohen dhe kanë nevoje per komunikim apo informim nga data 01.10.06. radio-besa qendron gjithmon pran tyre duke u kujdesur në gjitha aspektet vetem e vetem vizitoret e radio – beses te ndjehen te knaqur…

Deri më 01.01.2011 kjo webfaqe ka pasur një numer jashtzakonisht te madhë me visitor dhe ka pasur jashtzakonisht komente te bukura dhe fjal inkurajues që neve si staf na motivon që te jemi sa më te kujdesëshum dhe të jemi sa më të sjellëshum me gjithë ata që dëshirojn të ken argëtim me radio- besen.

Në perbërjen dhe mbikqyrjen e radio- beses është një numer shumë i madhë dhe njerëz shum besnik,

Struktura kryesore dhe udhëheqja e radio-besa është e perbëre nga;

SABRI KRASNIQI – Drejtor Gjeneral ( të gjitha të drejtat )

MIRSAD REXHEPI – Dizajner dhe mirmbajtje

LIRIDON KRASNIQI- Mirmbajtje

Si dhe një numer I madhi bashkatdhetarve që kontribojnë në menyra financiare dhe në menyra të tjera që neve si staf na jep përgjegjësi në punën që bëjm duke treguar perkushtim dhe sinqeritet në mirmbajtjen dhe kujdes te madh në chatin e radio-beses që mos te kete ofendues apo keqperdorime me vizituesit të cilët janë një numer tejet I madh për te cilët gjith stafi I radio-beses gëzon një respekt tejet të lartë…