March 1, 2021

Hiqen shiritat e Policisë në sheshet e Prishtinës


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Shiritat që rrethonin sheshin e Prishtinës dhe përmes të cilëve nuk lihej askush të lëvizte, janë hequr dje pasdite.

Gazetari i Reporterit i ka parë dy zyrtarë të Policisë së Kosovës teksa i largojnë dhe, kur i kanë pyetur përse po hiqen, ata kanë bërë shaka.

Ndërkohë, heqjen e tyre sot e kanë konfirmuar edhe Komuna e Prishtinës, të cilët thonë se shiritat do të rivendosen.

“Policia i ka larguar për t’i vendosur të tjerët”, ka thënë Adonis Tahiri, Drejtor i Inspekcionit në Komunën e Prishtinës.

Sidoqoftë, sheshi prej gati dy muajsh është i bllokuar, mirëpo dje u përdor nga një grup njerëzish që “testuan” protestat./Reporteri.net