March 6, 2021

Gold AG më në fund prezanton gruan


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Disa kohë më parë Gold Ag i ka dhënë fund beqarisë me një ceremoni shumë të thjeshtë dhe private.


Me rastin e Fiter Bajramait ai ka vendosur të prezantojë bashkëshorten e tij dhe qenka mjaft simpatike. Reperi ka postuar një foto në “Instagram” ku shkruan: Urime prej neve.

Kujtojmë se deri më sot Gold Ag është përpjekur që ta mbajë sa më larg vëmendjes së mediave jetën e tij private, madje ai është martuar prej disa muajsh dhe ne e kemi mësuar vetëm pak ditë më parë.