March 5, 2021

FBK dhe SHTBK inkurajojnë trajnerët që të ndjekin kurse online


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

FBK dhe SHTBK inkurajojnë trajnerët që të ndjekin kurse online.

Federata e Basketbollit e Kosovës (FBK) dhe Shoqata e Trajnerëve të Basketbollit të Kosovës (SHTBK) inkurajojnë të gjithë trajnerët/et që janë anëtarë/e të saj që të ndjekin kurse online që aktualisht janë pa pagesë, ku ligjërues janë emra të mëdhenj të basketbollit evropian dhe botëror.

Po ashtu FBK dhe SHTBK janë duke e shikuar mundësinë e organizimit të ligjeratave online me trajnerë të huaj dhe se për një gjë të tillë do t’i informojnë trajnerët/et me kohë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *