February 24, 2021

Eurovisioni ia huq keq prezantimit të Arilenës, nuk e quajnë këngëtare shqiptare


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Këngëtarja shqiptare, Arilena Ara këtë vit do ta perfaqësonte Shqipërinë në Eurovision, por u anulua shkak i përhapjes së Covid-19.


Duke shkruar për biografinë e Arilenës, Eurovisioni ia ka huqur keq, shkruan portali GazetaBlic.

Eurovision.tv, shkruan se Arilena është armene dhe jo shqiptare.

Ky lëshim është përmirësuar pas disa orësh dhe tani në faqen e Eurovisionit fjala “Armenian” është zëvendësuar me “Albanian”.

Ndryshe, nuk ka pasur ndonjë reagim nga Arilena për këtë gabim të organizatorëve të festivalit.