March 2, 2021

Ekspertët zbulojnë: Si do të dobësoheni nëse nuk hani darkë!


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Shumica e njerëzve shmangin darkën në mënyrë që të mos shtojnë peshë, mirëpo tani ekspertët zbulojnë sa është vërtet i mirë kalimi i racionit në mbrëmje

Ekspertët zbulojnë si funksionon i ashtuquajturi trend ‘Dinner Cancelling’ (mosngrënia e darkës) dhe a do të ketë ndonjë efekt pas një mungese të darkës?

Para se të flini gjumë nuk duhet të hani ushqim të rëndë. Ekspertët konstatojnë që ushqimi i pasur dhe i rëndë para gjumi është i kundërproduktiv.

“Lukthi i plotë çon shumë lart nivelin e insulinës dhe sheqerit në gjak”, thotë Jim Wait nga “Jim White Fitness Nutrition Studios“, transmeton Telegrafi.

“Nëse dikush në mbrëmje konsumon sasi më të madhe ushqimi, nuk do të ketë gjumë të mirë, përkatësisht do të jetë më i prirë për pengesa në zemër dhe qarkullim të gjakut dhe do të ketë prirje për shtim peshe”, thekson nutricionistja Lisa Davis.