March 5, 2021

DOB publikon këngën “Drejt majës”


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/odalotit/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

Këngëtari shqiptar i cili jeton në Suedi, DOB, ka publikuar këngën e titullar “Drejt majës”.


Tekstin e ka shkruar vetë reperi, ndërsa producent është Kico Beats.

Videoklipi është xhiruar gjatë kësaj kohe të pandemisë, por duke marrë parasysh që reperi jeton dhe vepron në Suedi, ai ka pasur mundësi që xhirimet të bëhen sipas planit.

Klipi është punuar nga produksioni i njohur suedez KB Studio Media.

 Facebook Twitter